Nikola Mažar u posjeti Centra za informacijske tehnologije i Medijskog centra SUM u Mostaru

Državni tajnik Nikola Mažar dana 15. rujna 2020. godine u svojstvu člana izaslanstva Republike Hrvatske posjetio je Centar za informacijske tehnologije i Medijski centar SUM u Mostaru, budući da institucije Vlade Republike Hrvatske kontinuirano pružaju potporu razvoju Sveučilišta u Mostaru, koja je od strateške važnosti za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini. Ispred RH posjeti su prisustvovali i državni tajnik u Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan RH Zvonko Milas te glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić.
               
 Ispred domaćina posjeti su prisustvovali zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović te predstavnici Sveučilišta u Mostaru predvođeni rektorom prof. dr. Zoranom Tomićem, kojom priliko je predstavljen rad i trenutne aktivnosti Centra za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru, a posebice je naglašena potreba za prostornim razvojem samoga centra te je tom prilikom predstavljen plan izgradnje zgrade koja bi bila IT središte sustava obrazovanja.
               
Članovi Hrvatskog izaslanstva ovom prilikom obišli su prostorije sveučilišne televizije te su se upoznali sa svim aktivnostima sveučilišne televizije u obrazovnom procesu, ali i njihovom doprinosu za širu društvenu zajednicu u BIH

Vijesti