Objava informacija o obnovi na području Sisačko-moslavačke županije

Slika /dokumenti/Informacija.jpg
S obzirom na opravdani interes javnosti i niz medijskih upita u kojima su zatražene informacije o popisima projektanata i nadzora, izvođača radova, područnih nadzora i revidenta, statističkih prikaza informacija  o obnovi s iskazanim vrijednostima utrošenih sredstava državnog proračuna, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavljuje informacije koje ne ometaju istražne radnje nadležnih tijela koje su u tijeku.
Riječ je o objavi sudionika u procesu obnove na području Sisačko moslavačke županije. Iste možete vidjeti u slijedećim popisima:
 
Osim navedenih popisa, Središnji državi ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavljuje statistiku obnove s iskazanim kategorijama obnove i financijskim vrijednostima utrošenih sredstava
   
 
U programu obnove ratom porušenih stambenih objekata od početka obnove do danas sudjelovalo je više državnih tijela koje su provodile obnovu i stvarale elektronsku evidenciju podataka o obnovi. Iz tog razloga, budući da su gore navedeni popisi sadržani u navedenoj elektronskoj evidenciji, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ograđuje se od mogućih pogrešnih unosa imena tvrtki projektanata, izvođača radova ili nadzora.

Vijesti